tiistai 27. maaliskuuta 2012

Grande Grilli... ei ennään ikinä

Helouuu! Nyt ollaan laivalta palattu vihdoin ommaan kottiin, ihanaa! Olin niin väsyny eilen että nukkuin vaan :P
Mutta käytiin ennen laivalle lähtöä syömässä tossa grandessa, ja ei voi muuta ku nauraa paikalle millasta toimintaa oikeesti! Sinne ei tuu kyllä mentyä ennään ikinä!


 Jani ja Janne :P

 Ihana Anna<3
Tässäpä mun pääruoka, jonka tilasin kolome kertaa!! Tilasin sen mediumina nii sain kypsän ja lähetin sen sit takasi. Vitsailtiin sitten mimmonen haloo siellä keittiössä tullee, että seuraavaksi tullee ihan raaka pihvi :D No sain toisen annoksen ja katsoin heti pihvin kypsyyden, no sehän oli ihan raaka pihvi!! Pinnassa vaan väri, oikeesti. Jani sitten vähän suuttui ja pyysi vieressä olevan tarjoilian paikalle, haukkuen että onko tää nyt joku vitsi! No toinenkin annos vietiin pois ja kuunneltiin sitten annan kanssa mitä sieltä keittiöltä sanottiin. No tämä tarskahan meni keittiöön ja alko papattaan että "teki mieli sanoa sille jätkälle suoraan" tarkottaen siis jania. No kerrottiin tästä tietenkin paikan pomolle, että hei tuo teijän puhe kuuluu tänne yläkertaan asti, hän sitten pahoittelia ja piti puhuttelun tälle punapäälle, että terve vaan sinne. Pääsin syömään pääruokaani yli tunti tilauksestani.

 Tuo oli aika mahtava tuo veitsi :D

 Saatiin kaikki ilmaset jälkkärit ja tarjoilia sanoi että paikka tarjoaa mulle kaikki hyvitykseksi, no eihän se niin menny, maksoin juomani ja alkuruokani.

Hei ja nuo kasvit lisuthan oli ihan mahtavat! oikeesti, niin surkee paikka! Ja vielä surkeempaa asiakaspalevelua! Ei voi ku nauraa paikalle, miten tommonen voi olla ees toiminnassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti